Innsamling og bruk av informasjon

Webfokus er eneeier av informasjon innsamlet på dette nettsted. Vi vil ikke selge, dele eller leie ut denne informasjonen til andre på måter forskjellig fra det som er beskrevet i denne erklæringen. Webfokus samler informasjon fra våre brukere på flere forskjellige måter på dette nettstedet.

Informasjonskapsler(Cookies)

Se egen side om bruk av informasjonskapsler her.

Annonsering

Vi bruker Google Adsense til å vise annonser når du besøker nettstedet vårt. Avhengig av lovgiving i ditt land kan det hende at disse selskapene bruker informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg.

For mer informasjon kan du lese Google sine personvernsider. Der finnes også informasjon om hvordan du kan påvirke hvilke data som lagres.

Se også egen side om bruk av informasjonskapsler her.

Nettstatistikk

Vi lagrer avidentifisert og aggregert statistikk for å få innsikt i hvordan du og andre bruker nettstedet. Statistikken inneholder ikke personlig identifiserbar informasjon og deles ikke med andre.

Logfiler

All trafikk til nettstedet lagres i standard webserver logfiler med tidspunkt, side som ble hentet og IP adresse. IP adresser linkes ikke med personlig identifiserbar informasjon. Logfiler lagres opp til 2 måneder.

Linker

Dette nettstedet inneholder linker til andre nettsted. Vær oppmerksom på at vi ikke er ansvarlig for personvern politikken på disse nettstedene. Vi oppfordrer våre brukere til å være oppmerksom når de forlater vårt nettsted og lese personværnerklæringene på alle nettsted som samler inn personlig identifiserbar informasjon. Denne personvern erklæringen gjelder kun informasjon innsamlet av dette nettstedet.

Tilbakemelding

Hvis brukere velger å bruke vår tilbakemeldingstjeneste for å informere oss om problem med nettstedet eller foreslå forbedringer, ber vi om epost adressen deres. Vi vil kun bruke denne informasjonen for å svare på det innsendte emnet, og brukeren vil aldri motta epost fra oss som ikke er relatert til dette. Brukeren kan velge å ikke legge inn epost adressen, ulempen med dette er at vi ikke vil være i stand til å svare på brukerens henvendelse. Innlagt informasjon lagres på nettstedet opptil 2 måneder.

Varsel om endringer

Hvis vi bestemmer oss for å endre vår personvern politikk vil vi offentliggjøre disse endringene på vår hjemmeside slik at våre brukere alltid er oppmerksom på hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den og under hvilke omstendigheter, hvis noen, vi røper denne. Vi vil bruke informasjon i henhold til personvern erklæringen som gjaldt da informasjonen ble samlet inn.

Kontakte nettstedet

Hvis du har spørsmål om denne personvern erklæringen eller andre forhold ved dette nettstedet kan du kontakte oss via epost.